Print this page

TripAdvisor postaje društvena mreža za sve ljubitelje putovanja

TripAdvisor namerava da lansira novi veb-sajt i mobilnu platformu do kraja godine nakon koje će postati najveća društvena mreža za ljubitelje putovanja u svijetu.

Nova društvena mreža TripAdvisor-a imaće za cilj da proširi zajednicu izvan putovanja i uključi poznate pablišere, poput Nacionalne Geografije, Conde Nast Traveller-a i drugih koji će ovdje imati svoje mjesto za dijeljenje zanimljivog materijala.

Putnici će moći da prate i da se povezuju sa individualcima ili sadržajem preko kojeg će dobijati potrebne informacije za putovanja.

Pored 661 milion ocjena i mišljenja koja trenutno ima popularni sajt, članovi će moći da dijele svoj sadržaj, uključujući slike, snimke i tekstove, ali i prijedloge putovanja za ostale članove sajta.

 

“Uzbuđeni smo što ćemo biti među prvim medijima koji će se pridružiti novom TripAdvisor-u i proširiti naš otisak. Kao globalna medijska kompanija uvek tražimo nove načine da proširimo publiku koja će čitati naše tekstove, gledati snimke i slike, a u ovom partnerstvu je sigurno da će biti tako“, navodi Kris Torman, potpredsjednik Nacionalne geografije.

 

VEZANO: Odličan alat za unapređenje iznajmljivanja

PODIJELI

Media