Tri Tesla punjača postavljena u Porto Montenegro

Tri Tesla punjača za električne automobile postavljena su u marina za superjahte i nautičkom naselju Porto Montenegro – eletrična vozila, zbog činjenice da su ekokoški prihvatljiva, u svijetu su prepoznata kao automobili budućnosti.

Superčardžeri su priključci koji pune Teslina vozila nekoliko puta brže nego druge vrste stanica, i od predstavljanja punjača 2012. godine, oni su reper kvaliteta i poštovanja svih ekoloških standarda.

Da su električni automobili prava budućnost za Crnu Goru više puta je isticano - veliki broj zemalja Evrope donio je odluku da od 2025. godine zabrani prodaju dizel-vozila, a poreskom politikom i mnogobrojnim taksama, podstiču da se riješe vozila koja su veliki zagađivači vazduha. S obzirom na to da marina za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro kreiraju turistički proizvod zasnovan na poštovanju svih eko standarda, sa zadovoljstvom ističemo realizaciju ovog eko-društveno odgovornog projekta, ističe PR menadžerka Porto Montenegra Kristina Škanata.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti