Golf časovi u Tivtu

Golf klub Porto Montenegro, u saradnji sa GK Centar, Golf klub Knjaginja Milica, Turističkom organizacijom Tivat i Turističkom organizacijom Žabalj, organizuje Golf demo dane, gdje će svi zainteresovani imati mogućnost da 1. i 2. maja načine svoje prve korake u golfu sa profesionalnim trenerima na drive range platou u Marina parku, u tivatskom nautičkom naselju, od 14h do 18h.


Drugi promo golf dan 2. maja, imaće malo drugačiju agendu: na lokacijama u Porto Montenegru i na šetalištu Pine svi zainteresovani će imati priliku opet da se oprobaju u igranju golfa od 14h, od 15h već slijedi prezentacija golf pravila i upoznavnje sa ovim sportom, a već od 16h i mini takmičenje.


Na platou će biti postavljene staze za kratke i duge udarce. Pored praktičnog dijela, sve potrebne informacije o golf ponudama, mogućnostima dobijanja dozvole za igru kao i opšte informacije o golfu biće predstavljene svim budućim golferima. Naš projekat Golf kroz region je atraktivan način da unaprijedimo razvijanje ovog popularnog bijelog sporta, ali i veoma bitne grane turizam, ističu organizatori iz Golf kluba Centar iz Žablja.


Tivatski golf klub Knjaginja Milica partner je na ovom projektu, te će zajedno u saradnji sa Golf klubom Porto Montenegro, kroz ovu i ostale aktivnosti valorizovati benefite ovog sporta u lokalnoj zajednici

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti