“Budi odgovoran - registruj smještaj!

Sekretarijat za privredu Opštine Budva poziva sve sugradane i privredna društva koji vrše ill su zainteresovani za pružanje usluga smještaja turista da registruju svoje smještajne kapacitete kako bi mogli biti kategorisani.


U skladu sa zajedničkim interesom turista, naših sugrađana i Opštine Budva u smislu podizanja kvaliteta pruženih usluga u našem gradu, obavještavamo sve zainteresovane da registraciju mogu obaviti prijavom putem obrasca dostupnog na web site-u Opštine Budva ili lično u kontaktu sa službenicima Sekretarijata za privredu -Sektora za turizam na šalteru Građanskog biroa ili u kancelariji broj 68.


Kao i prethodnih godina u toku trajanja sezone biće učestale kontrole pružaoca usluga u privatnom smještaju od strane inspektora Uprave za inspekcijske poslove Crne Gore i lokalnih turističkih inspektora.
Učinimo svi zajedno da naši gosti ponesu najljepše utiske iz našeg grada.”

 

foto: Miloš Ćetković

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti