Southern Soul Porto Montenegro žurka na plaži

Spektakularna Southern Soul Porto Montenegro žurka zakazana je za subotu 11. maj sa početkom u 19:00h na plaži Porto Montenegro Jahting kluba.


Za svojevrsni jednovečernji muzički maraton biće zaduženi DJ masteri Patric Gibin, kao i BeGood i Ryan Lubarda. Patric Gibin je sinonim za eklektičan zvuk, kombinacija house-a, brokenbeat-a i energije muzike 80-tih godina. Ulaz je besplatan.


PMYC plaža je idealna kulisa za Southern Soul žurku, prošlogodišnja edicija je izazvala veliko interesovanje te će u subotu zasigurno biti ponovljena sjajna zabava
Southern Soul Porto Montenegro žurka, je najava 7. edicije velikog muzičkog festival elektronske muzike, koji će se održati od 26. juna do 1. jula na plažama Giovani i Copacabana u Ulcinju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti