Njegovo Visočanstvo, Princ Albert II od Monaka u posjeti Turističkom naselju “Slovenska plaža”

Njegovo Visočanstvo, Princ Albert II od Monaka, danas je posjetio Turističko naselje “Slovenska plaža” koje je tokom Igara malih zemalja Evrope pretvoreno u Olimpijsko selo. Ovom prilikom, Princ Albert II je obišao teniske terene i sjedište Olimpijskog komiteta Monaka u Slovenskoj plaži, gdje su smješteni sportisti i predstavnici kompletnog tima.

Nakon obilaska, Princ Albert II od Monaka je u društvu sportista ručao u restoranu TN “Slovenska plaža” gdje se inače hrane sportisti tokom Igara. Na pitanje kako mu se dopada Turističko naselje, imao je sve riječi hvale, a kompanija Hotelska grupa “Budvanska rivijera” čast da Albert II bude gost ovog hotelskog kompleksa.

Princ Albert II od Monaka je sa tribina bodrio žensku i mušku reprezentaciju Monaka u disciplini odbojka na pijesku, koje su u prvom meču na Igrama malih zemalja Evrope pobijedile Maltu, odnosno Luksemburg.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti