Koncertna sezona na terasi hotela Mogren

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” otvara ljetnju koncertnu sezonu na gornjoj terasi hotela Mogren u mediteranskom ambijentu pop up restorana Makarul.

Koncertima kvalitetnog i jedinstvenog zvuka, kao i odabirom izvođača, Hotelska grupa “Budvanska rivijera” nastaviće da iznenadjuje ljubitelje muzike potpuno drugačijim sadržajima kakvi su do sada malo viđeni u Crnoj Gori.

Prvi u nizu koncerata zakazan je za 20. jun, kada će nastupiti mostarska grupa “Mostar Sevdah Reunion” poznata po izvodjenju sevdaha i sevdalinki u modernim aranžmanima.

Regionalna umjetnica Kaliopi, specifičnog glasa, fenomenalne energije, moćne i emotivne interpretacije nastupiće 27. juna. Njen prošlogodišnji nastup izazvao je opšte oduševljenje kod publike.

Po prvi put u Crnoj Gori nakon dužeg vremena, 4. jula nastupiće Jasna Zlokić, poznato ime hrvatske i regionalne muzičke scene. Vrhunac muzičke karijere, Jasna je postigla sredinom osamdesetih godina, a pjesmom “Skitnica” ostavila neizbrisiv trag i našla se među velikanima muzičke scene zajedno sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Biserom Veletanlić, Zoricom Kondžom.

18. jula koncert će održati ženska vokalna grupa “The Frajle”. Četiri sjajne dame koje čine ovu novosadsku grupu, svaki put iznova osvajaju publiku svojim šarmantnim nastupima, izuzetnim vokalima i upečatljivom kostimografijom.

“Koncerti će se održavati svakog četvrtka, a svim našim gostima koji odluče da u predstojećim ljetnjim noćima uživaju u odličnoj muzici i izuzetnoj gastronomskoj ponudi hotela Mogren i pop up restorana “Makarul”, obećavamo autentičan ugođaj koji neće doživjeti ni na jednom drugom mjestu u Crnoj Gori", poručili su iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti