Završen je prvi Budva Beer fest

Posljednje, treće večeri na Budva Beer fest-u, dobrom svirkom i koncertima Balašević tribute benda, regionalno omiljenog Tropico benda, sjajno raspoložene Riblje čorbe, Psihomodo pop-a, Zabranjenog pušenja i Who See-a, na najbolji način zaokružen je prvi Budva Beer fest!


Uz slobodan ulaz, na koncertima velikih muzičkih zvijezda sva tri dana, omiljene pivske brendove i sjajno raspoloženje, na stadionu “Lugovi" ovog vikenda, od 14. do 16. juna, po procjenama organizatora, u Budvi se okupilo oko 25.000 posjetilaca iz Crne Gore, ali i iz cijelog regiona.

 


Veoma zadovoljni što je turistička ponuda Budve upotpunjena ovakvim festivalom, Opština Budva, Turistička organizacija opštine Budva i Pro Division Events, sigurni su da će u godinama koje dolaze Budva Beer fest biti prepoznat kao manifestacija koja obilježava početak glavne turističke sezone na najbolji način, nudeći pripadnicima svih generacija sjajan provod u besplatnim koncertima, dobroj muzici i pivu.


Gradski menadžer, Milo Božović, i organizatori festivala, Ivan Vanja Maslov i Luka Drakić, sumirajući utiske o festivalu dobre muzike, piva i dobrog ljetnjeg provoda, složili su se da je jedan od očekivanih ciljeva da u narednih pet godina Budva Beer fest dovede najmanje 60.000 posjetilaca iz cijelog regiona i okolnih evropskih zemalja.
Značaj manifestacionog turizama, kao posebnog segmenta turističke ponude, globalno je sve izraženiji, jer u značajnoj mjeri može da doprinese povećanoj posjećenosti destinacijama, a Budva će organizacijom ovakvih festivala nastaviti da se pozicionira na toj mapi.


Na ovogodišnjem Budva Beer fest-u predstavilo se preko 40 najpoznatijih pivskih brendova, kroz koje su bile zastupljene sve najveće pivare iz Crne Gore, a poseban dio bio je rezervisan za proizvođače domaćih “craft” piva.
Prvi Beer fest u Crnoj Gori potvrdio je da će Budva i ovog ljeta biti lider u regionu kada je dobar provod u pitanju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti