Print this page

Dječije zavrzlame

U Petrovcu će se od 12.do 16. avgusta na platou ispred Spomen doma “Crvena komuna” na šetalištu održati festival “Dječji dani” u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva. 

Manifestacija za najmlađe će početi u ponedjeljak, 12. avgusta u 18 sati i 30 minuta programom “Dječije zavrzlame” koji su osmislile vaspitačice Sandra Fuštić i Irena Tomović, dok će se od 20 sati održati predstava “Sedam Snežana i patuljak” kulturno kreativnog centra “Akord” iz Nikšića.

Za utorak, 13. avgust planirana je animacija za najmlađe u izvođenju “Event Montenegro” iz Podgorice, a nakon nje će dječiji glumac i zabavljač Šanta Panta izvesti predstavu “Ko to tebi ljubav daje”.

Dva događaja su planirana i za srijedu, 14. avgust: likovna radionica i predstava “Skočiđevojka” Dramskog studija Budva.

Druženje sa klovnovima je predviđeno za četvrtak, 15.avgusta, a Dramski studio Budva će se još jednom predstaviti najmlađim gostima i mještanima edukativnom predstavom “More i plastika”.

Još jedna umjetnička radionica je planirana za petak, 16. avgust, a nakon nje će Teatar mladih sa Cetinja izvesti predstavu “Crvenkapa”.

Svi programi su besplatni i održavaju se u terminima od 18 sati i 30 minuta i 20 sati.

Manifestacija za najmlađe goste i mještane će se nastaviti i 17. avgusta, kada će se na Trgu pjesnika u Starom gradu u Budvi održati zabavno veče sa animacijom, muzikom i plesom. Program će početi u 19 sati.

PODIJELI