Humanitarna žurka za Admira

Admira Skenderija poznajete.


On je naš sugrađanin, školovan, harizmatičan, nasmijan mladić koji se godinama bori sa teškom bolešću zbog koje je u invalidskim kolicima. Admir je član udruženja “Puževa kućica” i “Udruženje paraplegičara” u Budvi i osoba koja osvaja entuzijazmom i željom da Budvu prilagodi svima koji se bore sa sličnim životnim okolnostima.
Dvadesettrogodišnji mladić inspiracija je da se najteži životni problem mogu nositit sa osmjehom i neprikosnovenim smislom za humor.

TQ Plaza & Admir u saradnji sa medijskim partnerom RTV BD vas pozivaju na veliku humanitarnu žurku 30.09. od 19:00h na prizemlju TQ Centra. Akcija ima za cilj sakupljanje preostalog dijela sredstava potrebnih za kupovinu točkova za Admirova invalidska kolica.
Akciji se pridružio predsjednik Opštine Budve, gdin Carević, koji će septembarsku platu donirati Admiru.

Tokom dana 30.09. na prizemlju će stajati kutija za donacije, a od 19:00h humanitarnu svirku Admiru poklanja budvanski Jack Lupino Bend. Uz zvuke pop i rock domaćih i stranih hitova, biće organizovana animacija za djecu koja će zajedno sa našim animatorima modelirati i praviti igračke. Sav prihod i od zabavnog dijela namjenjen je istom cilju i povodu.

Za zdravo osvježenje i preukusne zalogaje biže zaduženi vrsni poznavaoci svojih djelatnosti - Babaluu i Hotel Adria.

Kancelarija za Mlade i Omladinski klub BD tokom ove radne nedelje zajedno sa Admirom organizovaće aktivne radionice na kojima će se baviti temom ljudskih prava, vršnjačkih problema kroz umjetnost.

Admir je prijatelj, komšija, naše dijete, zato je vaše prisustvo i aktivacija od presudnog značaja.Ponedjeljak, 30.09. u 19 sati, čekamo vas na prizemlju.
Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje.
Za točkove sreće.-----------------------

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti