Upravni odbor UCG donio odluku o plaćanju prošlogodišnjeg duga studenata master studija u dvije rate

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore danas je na predlog Studentskog parlamenta UCG usvojio odluku da se studentima master studija koji su upisali prvu godinu studija prije studijske 2019/20. godine, odobri plaćanje neizmirenih finansijskih obaveza iz prethodne godine u dvije rate.

Studenti će moći prvu ratu uplatiti prilikom upisa studija 2019/20. godine, a drugu ratu do 31. decembra 2019. godine, odnosno najkasnije sedam dana prije odbrane magistarskog rada, ukoliko je odbrana zakazana prije označenog datuma.

Student je, na osnovu ove odluke, dužan da podnese pisani zahtjev i potpiše izjavu kojom izražava saglasnost na utvrđeni iznos duga, uslove i rokove plaćanja duga po osnovu školarine, na obrascu koji je sastavni dio ove odluke.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti