Porto Montenegro predstavljen na Sajmu nautike u Monaku

Kompanija Adriatic Marinas, predstavila je projekat matične luke za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro, na Sajmu nautike u Monaku MYS, koji se održao od 25. do 28. septembra.


Monaco Yacht Show MYS krajem septembra tradicionalno okuplja najpoznatije brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, nautičke agencije i brodogradilišta, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila, te ove godine broji preko 600 izlagača iz preko 38 zemalja. Spektakularna marina Port Herkul kneževine Monako i ove godine je domaćin najvećim predstavnicima luksuzne jahting industrije – ove godine debitovalo je 125 superjahti na ovom sajmu.


Drugu godinu zaredom Porto Montenegro partner je Captains&Crew Lounge-a u Monako Jahting klubu, što našoj marini daje sjajnu poziciju za direktno upoznavanje posade najvećih svjetskih jahti i predstavljanje crnogorske marine sa svim pratećim servisima i programom podrške za posadu. Tokom sajma, susreli smo se sa 50 novinara internacionalnih svjetskih medija kojima smo predstavili posljednje novitete nautičkog naselja i marine. Imali smo jako interesantne sastanke sa predstavnicima industrije i radujemo se budućim projektima, ističe Senior PR i Marketing Menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.


Porto Montenegro se predstavlja kao nautički centar i luksuzna marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova i zimske pakete aktivnosti do organizacije aktivnih odmora, jedriličarskih paketa, aranžmana za istraživanje Crne Gore i njene okoline. Zimski paketi uvijek na ovom sajmu uživaju veliko povjerenje, kao i duguročni zakupi vezova u marini. Na ovogodišnjoj ediciji u PM lounge-u predstavljeno je i jedinstveno gastro iskustvo Crne Gore.
Sajmovi nautike su, zbog svojih pratećih sadržaja, panela, zabava, konferencija i sastanaka, odličan način da se Porto Montenegro, ali i čitava Crna Gora, predstavi i pozicionira kao atraktivna jahting destinacija, jer su posjetioci i učesnici ovih manifestacija najznačajniji “igrači” u nautičkom biznisu širom svijeta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti