Dilovali kokain po Budvi

Policijski službenici centara bezbjednosti Bar, Budva i Nikšić su u koordinaciji sa Sektorom kriminalističke policije, realizovali zajedničku akciju „Udica“ koja je usmjerena na otkrivanje i suzbijanje tzv. ulične prodaje opojnih droga na području Opštine Budva.

Tokom višemjesečne akcije procesuirano je 15 lica zbog počinjenih krivičnih djela i prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga nadležnom tužilaštvu podnijete su krivične prijave protiv pet lica L.R. (33), A.A. (27), I.R. (38), G.I. (47) i P.P. (38), od kojih su četiri lica lišena slobode dok se L.R. se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u UIKS-u.

Tokom rada na ovoj akciji policija je izvršila zaplijene opojnih droga na području Budve, a ukupno je zaplijenjeno oko 500 grama kokaina i manja količina heroina i marihuane.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti