Predsjednik Opštine Budva donirao jedanaestu platu

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević donirao je svoju novembarsku zaradu gđ. Slađani Božović, samohranoj majci iz Budve.

Predsjednik Opštine Budva nastavio je sa doniranjem mjesečnih primanja onima kojima je novac neophodan za minimalne životne potrebe, skrećući tako na simboličan način pažnju društva na one među nama koji zaslužuju razumijevanje, humanost i veću brigu zajednice koja često izostaje.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti