Šoping centar TQ Plaza u novogodišnjem ruhu

Kompanija Tradeunique još jednom je pokazala na koji način treba da bude ukrašen prostor u susret novogodišnjim praznicima.

Šoping centar TQ Plaza ukrašen je nalik svjetkim tržnim centrima. Velika jelka, novogodišnji ukrasi na ulazu, samo su detalji koji upadaju u oči svakom posjetiocu.

Vjerujemo da će i ostali privrednici i preduzetnici pokazati maštovitost i ukrasiti svoje poslovne prostore u gradu, kako bi Budva što ljepše izgledala.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti