Planiraju fontanu na trgu ispred Staroga grada

Sekretarijat za investicije planira da na trgu ispred Staroga grada napravi fontanu. To je jedan od najinteresantnijih projekata koji se nalazi u nacrtu Programu uređenja grada za 2020.

Naime, za uređenja platoa ispred Staroga grada predviđeno je da se izdvoji čćak 284 hiljada eura.


" Stari grad predstavlja jednu od glavnih turističkih atrakcija Budve.Uređenje platoa ispred Staroga gradaznačajno će se poboljšati turistička ponuda i izgled Staroga grada. Planira se izgradnja fontane i uređenje platoa. U 2020. za izradu tehničke dokumentacije i samu izgradnju planiraju se izdvojiti sredstva u ukupnom iznosu od 284.000", navodi se u nacrtu Programa uređenja prostora opštine Budva

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti