Za ulicu u Boretama 312 hiljada eura

Opština Budva naredne godine planira izgradnju ulice S4- 4 u naselju Boreti, čime će biti riješen saobraćajni problem u ovom naselju. Sekretarijat za investicije je za realizaciju ovog infrastrukturnog projekta predvidio 312 hiljada eura.

Kako se navodi u Programu uređenja prostora tokom 2019. je završenja tehnička dokumentacija i riješeni su imovinsko pravni odnosi , pa su se stekli uslovi da se u 2020. izgradi saobraćajnica S4-4 koja ide duž boretskog potoka , od magistralnog puta Budva - Cetinje do ulice Alekse Šantića.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti