Kancelarija za evropske integracije i saradnju Opštine Budva o interesovanju za korišćenje usluga rentiranja bicikala

Kancelarija za evropske integracije i saradnju Opštine Budva učestvovala je u sprovođenju ankete u SMŠ “Danilo Kiš” o interesovanju mladih za korišćenje usluga rentiranja bicikala.

Anketa se sprovodi u okviru projekta Dynamob a osnovni cilj je sagledavanje navika građana Budve povodom korišćenja bicikla kao prevoznog sredstva, i kasnije izrade Akcionog plana.

Anketa je sprovedena za vrijeme velikog odmora, gdje je bilo prisutno veliko interesovanje srednjoškolaca da popune istu.

Popunjeno je oko sto anketa, i anketiranje će trajati tri dana.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti