Za modernizaciju saobraćajnica 390 hiljada eura

Opština Budva raspisla je tender za izvođenja radova na sanaciji i modernizaciji gradskih saobraćajnica i lokalnih puteva.

Iz budžeta je izdvojeno 390 hiljada eura. Predviđeno je tenderom da bude izvršena obnova habajućeg sloja kolovoza, a potom postavljen novi sloj asfalta.

Osim brojnih kriterijuma koje ponuđači moraju ispuniti od licence, tehničke opremljenosti mora dostaviti i bezuslovnu i na prvi poziv naplativu garanciju ponude u iznosu od 2 % procijenjene vrijednosti javne nabavke. Opština je planom investicija predvidjela brojne infrastrukturne projekte da realizuje tokom ove godine.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti