TQ Plaza je instalirala SANIT BOX na ulazu u Centar

To je tunel za dezinfekciju, gdje u uistom momentu se sanitizuje osoba, garderoba i obuća.


Sjajna je naprava i proizvodi je kompanija Galenika Magmasil Chemical koja se izmedju ostalog bavi proizvodnjom dezinfekcionih sredstava i sistema zaštite

(bezkontaktnih aparata za deiznfekciju ruku, sanit box/a, aspetik aparata, pleksiglas barijera za auto, kancelarije i sl.)

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti