TO Budva izradila Info flajere COVID-19

Iz Turističke organizacije opštine Budva obavještavaju građane da su, u cilju boljeg informisanja naših sugrađana i gostiju, izradili flajere sa preporukama i uputstvima IJZCG u vezi sa obolijevanjem od aktuelnog korona virusa, kao i sa načinom postupanja u slučaju pojavljivanja istoimenog virusa kod turista tokom boravka u Crnoj Gori.

"Turistička organizacija opštine Budva je, u cilju boljeg informisanja naših sugrađana i gostiju, izradila flajere sa preporukama i uputstvima Instituta za javno zdravlje u vezi obolijevanja od Covid 19, načinom postupanja u slučaju pojave bolesti Covid 19 kod turista tokom boravka u Crnoj Gori i privremenim preporukama za postupanje i sprovođenje mjera zaštite od Covid 19 u hotelima i drugim objektima za pružanje usluga smještaja", navodi se u saopštenju Turističke organizacije opštine Budva.

Kako su naveli, flajeri sadrže precizna uputstva na našem i engleskom jeziku, a mogu se pogledati i preuzeti u info biroima na teritoriji opštine Budva, kao i sa sajta Turističke organizacije opštine Budva, budva.travel

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti