Aplikacija "Montenegro Beaches" za Android i IOS

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je ovog ljeta plasiralo novu mobilnu aplikaciju “Montenegro Beaches” a svi ljubitelji mora i sunaca samo jednim klikommogu stići do svojih omiljenih plaža.
Aplikacija je namjenjena prvenstveno turistima, posjetiocimacrnogorskog primorja, kako bi lakše odabrali željenu plažu, alii mještanima koji žele da bolje upoznaju crnogorsku obalu.


Pored svih crnogorskih plaža, dostupne su i ažuriraneinformacije o kvalitetu morske vode i turističkim iugostiteljskim objektima na obali. Aplikacija je pogodna i za unapređenje usluga – rezervaciju ležaljki i mjesta u plažnimbarovima duž crnogorskog primorja.
Aplikacija nudi mogućnost navigacije, pa pritiskom na opciju“See the route” otvara se “Google” mapa sa navođenjemkorisnika do svih plaža, marina, pristaništa. Prilikom odabiralokacije aplikacija će izračunati kilometražu od trenutnelokacije korisnika, a potom iscrtati najkraću rutu do odredišta.

Aplikacija “Montenegro Beaches” se može preuzeti na Play Store-u i na Apple Story ili putem linka https://montenegrobeaches.app/ gdje možete vidjeti višeinformacija o samoj aplikaciji, a namjenjena je za sve Android i IOS uređaje. Izrađena je pomoću najnovijih tehnologija da je korisnici mogu koristiti na jednostavan način – KLIKOM DO PLAŽE.
Nakon što je jednom preuzeta, aplikacija radi po potrebi i u OFFLINE ražimu.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti