Uručenje donacije Rotari kluba Budva Domu zdravlja Budva

Oprema je donirana u saradnji sa Rotari klubom München Englischer Garten iz Njemačke i Upravom carina Crne Gore.

Primopredaji su prisustvovali članovi Rotari kluba Budva, predstavnici uprave Doma zdravlja u Budvi, kao i predstavnik Uprave carina u Budvi.

Rotari predstavlja globalnu mrežu lidera koji se volonterski posvećuju rješavanju naj-oštrijih humanitarnih izazova u svijetu.

Rotari povezuje 1.2 million članova posredstvom 34.000 Rotari klubova u preko 200 zemalja i geografskih regiona. Njihov rad utiče na život kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou, od pomoći porodicama u potrebi u svojim zajednicama do borbe za svijet oslobođen dječije paralize (Polio-Free World). Više informacija o Rotari pokretu na www.rotary.org

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti