NAJBOLJA NOVOGODIŠNJA PONUDA DOSTUPNA SVIMA!

Kompanija MTEL ove godine u susret novogodišnjim praznicima kreće ranije i pripremila je mnogo lijepih iznenadjenja za sve korisnike. Tokom promotivnog perioda počev od danas pa sve do 31.01.2022. m:BOX i m:SAT korisnici će imati omogućen pristup TV kanalima.

Za HBO pakete je potrebno izvršiti aktivaciju pozivom na broj 1600, a može i putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku: https://moj.mtel.me/ i to počev od 15.12.2021. godine. Ponuda se ne odnosi na paket Zadruga.

Za nove korisnike kablovske televizije, Interneta i fiksne telefonije obezbijeđen je 50% popust na pretplatu prvih 6 mjeseci, potom čak do 200 GB GRATIS mobilnog Interneta i preko 250 vrhunskih TV kanala. I tu nije kraj iznenađenjima jer za sve koji odaberu neko od m:BOX 4 paketa dobijaju na poklon Realme 7i telefon i mogućnost premotavanja do 7 dana unazad.
Svi koji zaključe ugovor na 24 mjeseca uz neki od m:SAT TV paketa, u promotivnom periodu od 6 mjeseci plaćaće pretplatu samo 1 euro, uz gratis uslugu na drugom TV uređaju. Korisnici m:SAT paketa mogu da uživaju u preko 140 najboljih kanala iz zemlje, regiona i svijeta.
Kao dodatni benefit, postojeći korisnici MTEL kablovskih paketa i m:tel postpaid paketa – Urban ili Urban NEO, dobijaju 30% popusta na pretplatu za odobrani m:SAT paket.
Korisnici m:BOX paketa i m:SAT paketa mogu da uživaju sada mogu navijati i za svoj omiljeni tim jer je ponuda obogaćena najboljim fudbalskim ligama na svijetu. Podsjećamo da u BOX paketima gledaoci uživaju u preko 250 vrhunskih TV kanala, od kojih izdavajamo SUPERSTAR TV HD, RTS 1 HD, RTS 2 HD, svih trinaest Arena Sport kanala, NBA HD, Fox HD i Fox Life HD. Najpopularniji filmovi i domaće serije očekuju korisnike na Superstar kanalu, a na HBO kanalima uživaće u najnovijim svjetskim hitovima i serijama.
Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

https://mtel.me/a13704/Media-centar/2021/OTKLJUCANI-TV-KANALI-DO-KRAJA-JANUARA.html

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti