Print this page

Nova ponuda MTEL-a: najbolje lige svijeta sad su na jednom mjestu!

Na Arena kanalima pretplatnici mogu pratiti nacionalne fudbalske lige – Italije, Portugalije, Španije i Francuske, kao i klupska takmičenja - Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija.

Kompanija MTEL je pripremila najnoviju ponudu za korisnike kablovske televizije, inteneta i fiksne telefonije, u kojoj korisnici dobijaju 50% popusta na pretplatu prvih šest (6) mjeseci, potom čak do 200 GB GRATIS mobilnog interneta i preko 250 vrhunskih TV kanala uz mogućnost premotavanja do sedam (7)  dana unazad putem MOVE usluge.

Za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu važna informacija je da se fudbal vratio kući! Na Arena kanalima pretplatnici mogu pratiti nacionalne fudbalske lige – Italije, Španije i Francuske, kao i klupska takmičenja - Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija.

Novi korisnici paketa BOX 2.1, BOX 2.2, BOX 3.1 i BOX 3.2 mogu da odaberu postpaid paket za mobilni Internet sa 50GB mjesečno uz pretplatu od 0 eura u prvih 12 mjeseci, dok je pretplata za preostalih 12 mjeseci 5,9 eura. Korisnici paketa BOX 4.1 dobijaju dodatnih 50GB mjesečno na mobilnom broju u okviru paketa, dok korisnici paketa BOX 4.2 i BOX 4.3 dobijaju dodatnih 200GB mjesečno.

Takođe, u sklopu ove kampanje korisnik može da izabere modem Huawei WiFi Router E5576-320 i to bez nadoknade uz pakete BOX 2.2 i BOX 3.2. Za korisnike paketa BOX 2.1 i BOX 3.1 omogućena je kupovina ovog modema na rate i to od samo 2 eura mjesečno.

Ponuda važi u promotivnom periodu uz ugovor na 24 mjeseca.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u https://mtel.me/ kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

PODIJELI

Tagged under