Print this page

Obustava saobraćaja zbog obilježavanja osam vjekova crkve

“Obavještavamo javnost da će prilikom Osvećenja obnovljenog manastira Rođenja Presvete Bogorodice u Lastvi Grbaljskoj i dočeka Patrijaha srpskog Irineja u petak 27. septembra i služenja Svete patrijaške liturgije u subotu 28. septembra, doći do obustave saobraćaja Topliškim putem od raskrsnice sa magistralnim putem u smjeru ka Budvi tokom trajanja svečanosti, i to 27. septembra od 14 časova i 28. septembra od 07 časova, osim za vozila posebnih službi”, saopšteno je iz Sekretarijata za komunalno stambene poslove.

Pomoćnik sekretara Aleksandar Popović zamolio je sve one koji žele da prisustvuju ovim svečanostima, a koriste motorna vozila kao prevozno sredstvo, da za parkiranje koriste za to predviđenu i uređenu livadu u neposrednoj blizini autobuskog stajališta u Lastvi, sa lijeve strane magistralnog puta u smjeru kretanja ka Kotoru, odnosno sa desne strane u smjeru kretanja ka Budvi, kao i da za dolazak na svečanost koriste magistralni put.


“Za starija lica i lica sa otežanim kretanjem biće omogućen prevoz autobusima Mediteran expressa od parkinga do porte Manastira. Takođe, obavještavamo javnost da će nadležne službe Opšine Budva u saradnji sa Upravom Policije pružiti svu potrebnu podršku u organizaciji bezbjednog odvijanja saobraćaja i parkiranja tokom održavanja svečanosti 27. i 28 septembra”, naveo je Popović.

 

Evo i reda vožnje:

PODIJELI