Print this page

Od četvrtka 24.12. NOVI FILMOVI u vašem omiljenom bioskopu

Od četvrtka 24.12. čak četiri nova naslova naći će se na velikim platnima Cadmus Cineplexa!

Iz Warner Bros studija stiže nam dugo priželjkivana ČUDESNA ŽENA 1984 sa Gal Gadot u glavnoj ulozi. Gal Gadot vraća se u ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film sa najvećom zaradom u istoriji koji je režirala žena.

Romantična komedija LJUBAV, VJENČANJA I DRUGA OČAJANJA sa Džeremi Ajronsom i Dajanom Kiton obećava da ćete provesti jedno prijatno i veselo veče u bioskopu.

LETO ‘85. na 12. Merlinka festivalu proglašen je za najbolji film.

Za najmlađu publiku tu je sinhronizovana avantura  JAKARI I VELIČANSTVENO koja je otvorila 16. Kids Fest u regionu. Putovanje kroz zadivljujuće pejzaže priča nam o jednom neraskidivom prijateljstvu između Sijuki dječaka i ponija koji trči poput vjetra.

Cadmus Cineplex je i ovog puta odlučio da obraduje svoje posjetioce, pa će tako svi koji kupe ulaznicu za bilo koji od novih naslova u četvrtak 24. i petak 25. decembra na poklon dobiti Mini Combo (kokice i Cedevitu).

Podsjetimo, usljed novih mjera donijetih od strane IJZ CG, bioskop radi svakog dana od 15h do 20h (vikendom od 10:30h do 20h).

Svi posjetioci imaju pravo na besplatan parking u garaži TQ centra.

PODIJELI

Tagged under