Print this page

Palas objavio novogodišnje aranžmane

Trodnevni novogodišnji aranžman u elitnom petrovačkom hotelu "Palas" košta 390 eura po osobi.

To je objavljeno na sajtu Hotelske grupe "Budvanska rivijera". Upravo ovaj hotel godinama unazad organizuje najatraktivniji novogodišnji program, i upravo u njemu najluđu noć provodu poznata imena iz svijeta politike i biznisa Crne Gore.

 

Ove godine, za doček, goste će zabavaljati Zdravko Čolić, Vesna Zmijanac i Mogul bend, 1. janura nastupa Adil, Jelena Rozga i Vesna Zamijanac i Mogul bend, dok 2. januara za Paštrovsku noć goste će zabavaljati hrvatska legendarna pjevačica Tereza Kesovija.

 

Ukoliko neko želi da produži boravak, svaki naredni dan košta dodatnih 35 eura. Za djecu, uzrasta do sedam godina, boravak je gratis, djeca uzrasta od 7- 12 godina imaju popust od 50 odsto.

 

Kompanija nudi još povoljnosti, tako da svi oni koji do 1. decembra uplate aranžman, imaju jedan dan gratis. Inače, novogodišnji aranžman je na bazi punog pansiona: doručak, ručak i svečana večera i to sve tri noći. U hotelu je obezbijeđena igraonica za djecu i do 20 časova je gratis, kao i svečani program za djecu sa večerom za sve tri noći u posebnoj sali sa profesionalnom animacijom. Hotel posjeduje welness i spa centar, zatvoreni bazen i teretanu. Usluge teretane i bazena su gratis za goste hotela, dok su za spa i welness centar obezbijeđene povoljnije cijene.

 

Kako "Primorske novine" saznaju prodaja aranžama ide izuzetno dobro,

PODIJELI