Print this page

USKORO U TQ PLAZI!

Sofisticiran, moderan i kvalitetan - sinonimi su za MONA brend. Od svog nastanka, 1989. godine, pa do danas Mona Fashion je imala jedinstvenu viziju da svojim kupcima pruži mogućnost kvalitetnog i modernog odijevanja u skladu sa vodećim svjetskim trendovima.

Svake sezone Mona realizuje ready-to-wear kolekcije za žene i muškarce. Dugoročno zadovoljstvo kupaca je misija kompanije Mona od prvog dana te ne pravi kompromise kada je kvalitet i dizajn u pitanju. Mona svoje modele vidi na modernim, sofisticiranim i samouverenim zenama i muškarcima koji vode računa o svom izgledu u svakoj prilici.

Mona tašne, ručno izrađene od najfinije italijanske kože, pričaju priču za sebe i predstavljaju predmet želje mnogih modernih dama i muškaraca. Obraćajući pažnju na svaki detalj, dizajnerski tim kompanije Mona stvara aksesoare koja su prava mala umetnička dela.

Godišnje Mona Fashion d.o.o. proizvede oko 80.000 ženskih i muških kožnih tašni.

50 Mona prodavnica nalazi se na najboljim lokacijama širom gradova Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Više od 30 godina postojanja Mona Fashion kontinuirano ulaže u vizuelni identitet svake prodavnice.

Od ponedjeljka 28.06. u Mediteranskoj 53, Budva, prizemlje TQ Plaze.

Dobrodošli!

PODIJELI

Tagged under