Air Serbia od sljedeće sedmice 15 letova nedjeljno za Crnogorskog primorje

Avio kompanija Air Serbia saopštila je da će od sledeće nedjelje do Crnogorskog  primorja obavljati 15 letova nedjeljno, dok će se tokom ljeta taj broj povećati do 33 leta nedjeljno, kao i da je zbog velikog interesovanja putnika obezbijedila još 32.832 sjedišta na letovima između Beograda i Tivta do kraja ljetnje sezone, javlja Fonet.

Kako se navodi, između Beograda i Crnogorskog primorja uvedeno je ukupno 156 novih rotacija. Do kraja septembra, Air Serbia će obaviti više od 900 rotacija između Srbije i Crne Gore, sa oko 70.000 sjedišta na liniji ka Podgorici i više od 110.000 mjesta  na ruti između Beograda i Tivta. Većina letova biće obavljena mlaznim avionima sa većim kapacitetom, umjesto aviona Air Serbia tipa ATR.
U piku sezone, između Beograda i Tivta Air Serbia će letjeti i do pet puta dnevno, svakog dana u nedjelji, osim ponedjeljkom i utorkom, kada će letjetido četiri puta dnevno. Air Serbia  će takođe obavljati do 21 let nedjeljno između Beograda i Podgorice tokom pika ljetnje sezone.
Između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti