KUDA POĆ'

Praznična čarolija u TQ Plazi  se nadtavlja jednim od najinteresantnijih događaja. Nakon bazara i radionice „Pišemo Pisma Djeda Mrazu“ najljepše se kao i uvijek čuva za kraj.

Dragi posjetioci,

Stigao je i najljepši mjesec u već uveliko okićene prostorije Šoping Centra Tq Plaze.

Stigao je i najljepši mjesec u već uveliko okićene prostorije Šoping Centra Tq Plaze.

Stigao je i najljepši mjesec u već uveliko okićene prostorije Šoping Centra Tq Plaze.

Stigao je i najljepši mjesec u već uveliko okićene prostorije Šoping Centra Tq Plaze.

Šoping centar TQ plaza pripremio je pravu prazničnu čaroliju!

NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA u Cadmus Cineplexu!

Nakon sjajnog druženja u Radanovićima, Kidsland Lego karavan nastavlja svoje putovanje! Sledeća stanica TQ Plaza u Budvi

Pozivamo vas da i ove godine budete dio čudesnog dječjeg filmskog svijeta!

TQ Halloween Weekend GET AWAY (28.,29.,31.10)

Festival pod nazivom DANI SRPSKOG FILMA u saradnji sa JUGOSLOVENSKOM KINOTEKOM će se održati u Cadmus Cineplexu  od 23. do 27. septembra.

Kompanija Megapromet, vlasnik lanca supermarketa, otvorio je prodavnicu i u okviru Turističkog naselja “ Slovenska plaža”.

“Dragi naši potrošači, u ime ponovnog otvaranja marketa MEGA 1 (kod tržnog centra) pripremili smo vam super niske cijene za kupovinu koja važi samo u tom marketu od 14.03. do 17.03.

Kompanija Mega Promet Budva najavljuje otvaranje potpuno renoviranog marketa Mega 1 u tržnom centru.

Šoping centar TQ Plaza organizuje povodom 8. marta, Dana žena brojne akcije, ponude popuste…

.....U novom ruhu sa prepoznatljivom modnom linijom koju volite i u kojoj se pronalazite.

Tema ljubavi je ona rijetka i najljepša u kojoj smo svi saglasni.

Ko kaže da nema posla, u to nas je razuvjerio luksuzni hotel Plaza, u kompleksu TQ Plaza, koji je objavio konkurs za prijem radnika.

Radno vrijeme bioskopa za praznike:

Uz pridržavanje svih propisanih mjera, Novogodišnji javni čas će se održati u nedjelju. 26. decembra u 18 sati u sali 3 Cadmus Cineplexa.

ŠENG ČI i legenda o deset prstenova iz Marvelovog studija u Cadmus Cineplex stiže 02.09. u 19:30h!

Večeras sa početkom u 21 čas, na sceni između crkava biće izvedena predstava „Balkanski špijun“, po tekstu Dušana Kovačevića, a u režiji Tatjane Mandić Rigonat. Predstava je produkcija  Narodnog pozorišta u Beogradu.  „Balkanski špijun“ će biti posljednja predstava koja će biti izvedena na ovogodišnjem festivalu „Grad teatar“, a na programu je i u nedjelju, 22. avgusta.

Večeras u 21 čas na Trgu pjesnika biće upriličeno književno veče posvećeno Radoslavu Petkoviću, piscu savremene srpske književnosti, 25. dobitniku festivalske nagrade za književno stvaralaštvo „Stefan Mitrov Ljubiša“. Podsjećamo da je nagrada bijenalna, a dodijeljena je za 2019/2020. godinu.

Večeras u 21 čas, na sceni između crkava biće izvedena predstava “Upotreba čoveka”, po romanu Aleksandra Tišme, a u režiji Borisa Liješevića. Predstava je  koprodukcija JU „Grad teatar” Budva, Novog tvrđava teatra, Novosadskog pozorišta/Újvidéki Színház i East West centra iz Sarajeva.

Književni program festivala „Grad teatar“ nastavlja se večeras u 21 čas kada će na Trgu pjesnikabiti predstavljena kapitalna monografija „Arhitekt Josip Slade Šilović – Graditeljska djela i Knjaževini Crnoj Gori 1877-1900“, budvanskog arhitekte Slobodana Mitrovića.

Sa početkom u 21 čas, večeras, na sceni između crkava biće izvedena predstava „Marta i sedam strahova“, po tekstu Ivane Vuković, a u režiji Natalije Manojlović. Predstava je koprodukcija Kazališne družine KUFER i KunstTeatra u saradnji sa udrugom BoliMe iz Zagreba.

Večeras u 21 čas, na Trgu pjesnika, nastavlja se ovogodišnji književni program festivala „Grad teatar“, a gošća večeri je prof. dr Vesna Elez.

Večeras, 13. avgusta, u crkvi Santa Marija, u Starom gradu, sa početkom u 21 čas, u okviru off programa muzičkog dijela festivala „Grad teatar“nastupiće Lana-Asija Dabović (lirski sopran), Milica Vulanović (gitara) i dječija klapa „Primorkinje“. Ovim koncertima se i završava ovogodišnji muzički program festivala.

U crkvi Santa Marija, u Starom gradu, večeras u 21 čas, nastavlja se ovogodišnji muzički program festivala „Grad teatar“. Na programu je koncert Boška Bisimljaka (truba) i Elene Jovićević (klavir).

Književni  program festivala „Grad teatar“ nastavlja se večeras u 21 čas . Gošća Trga pjesnika  je Stanka Stanojević, koja će predstaviti svoje književno djelo „Karneval u Amnionu“.

Književni  program ovogodišnjeg festivala „Grad teatar“ nastavlja se večeras kada će se na Trgu pjesnika predstaviti Igor Marojević. Marojević će  govoriti o svojoj knjizi „Ostaci sveta“, za koju je
u prethodnoj  godini dobio nagradu „Meša Selimović“, nagradu grada Beograda „Despot Stefan Lazarević” i nagradu “Zlatni beočug”.

Na Trgu pjesnika, večeras sa početkom u 21 č, nastavlja se književni  program ovogodišnjeg festivala „Grad teatar“. Gost večeri je Aleksandar Ćuković, a predstaviće svoje književno djelo „Herostratov asistent“.

Dramski program ovogodišnjeg festivala „Grad teatar“ nastavlja se večeras kada će u 21 čas na sceni između crkava, biti izvedena predstava „Čitač“, po tekstu Fedora Šilija (po motivima romana Bernarda Šlinka), a u režiji Borisa Liješevića.

Ovogodišnji književni program festivala „Grad teatar“ nastavlja se večeras u 21 čas kada će se na Trgu pjesnika predstaviti  Jasmina Ahmetagić.

Večeras u 21 čas, na sceni između crkava biće izvedena predstava „Sumrak bogova“, po tekstu Ivora Martinića, zasnovanom na istoimenom filmu Lukina Viskontija, a u režiji Jagoša Markovića. Predstava je produkcija  Beogradskog dramskog pozorišta.

Ovogodišnji književni program festivala, nastavlja se večeras u 21 čas , kada će  na Trgu pjesnika  Stefan Bošković predstaviti svoju knjigu „Ministar“, za koju je dobio Evropsku nagradu za književnost.

Večeras sa početkom u 21 čas, JU “Grad teatar” u saradnji sa Centrom savremene umjetnosti Crne Gore, a na inicijativu Resora kulture Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta sa ciljem uspostavljanja saradnje između institucija kulture Crne Gore, organizuje autorsko književno veče Dejana Aleksića, pisca iz Srbije. Veče će se održati na Trgu pjesnika u Starom gradu u Budvi.

Sa početkom u 21 čas, na Trgu pjesnika, nastavlja se književni program ovogodišnjeg festivala „Grad teatar“. Gost večeri je Aleksandar Radunović, koji će predstaviti svoju knjigu „Drame-porodični ciklus“.

Dramski program ovogodišnjeg festivala „Grad teatar“ nastavlja se večeras, kada će u amfiteatru  manastira Sv.Trojice, Stanjevići, sa početkom u 21 čas, biće izvedena predstava „Kozocid“, po tekstu i u režiji Vide Ognjenović. Predstava je produkcija Gradskog pozorišta iz Podgorice.

U crkvi Santa Marija, u Starom gradu, večeras u 21 č, nastavlja se ovogodišnji muzički program festivala „Grad teatar“. Na programu je koncert mlade pijanistkinje Marije Zečević.

Danas otpočinje 2-dnevni simpozijum Antun Kojović i njegovo djelo, u crkvi Santa Marija, u Starom gradu, sa početkom u 10 č.

Na sceni između crkava, sa početkom u 21 čas, nastavlja se dramski program ovogodišnjeg festivala „Grad teatar“. Na programu je predstava  „Dečak sa koferom“, po tekstu Majka Kenija, a u režiji Damjana Kecojevića. Predstava je produkcija Malog pozorišta „Duško Radović“ iz Beograda, a predviđena je za uzrast 11+.

U ponedjeljak, 26. jula, na sceni između crkava, sa početkom u 21 čas, biće izvedena predstava  „Znaš ti tko sam ja“, po tekstu i u režiji Ivana Penovića. Predstava je produkcija Hrvatskog narodnog kazališta iz Zagreba.

Večeras u 21 čas, na Trgu pjesnika, nastavlja se ovogodišnji književni program festivala „Grad teatar“. Gošća večeri je Slavica Perović, a predstaviće svoj  poslednji roman „Beton bluz“.

Svjetski poznati violinista Stefan Milenković nastupiće večeras u 21 čas na sceni između crkava u Starom gradu. Time se  nastavlja se ovogodišnji muzički program festivala „Grad teatar“. Na programu je koncert koji će održati Milenković sa kamernim orkestrom „Kamerata Novi Sad“.

Književni program festivala „Grad teatar“ nastavlja se večaras u 21 čas, kada će na Trgu pjensika biti gost Draško Sikimić.

Na sceni između crkava, večeras u 21 čas, nastavlja se ovogodišnji muzički program festivala „Grad teatar“. Koncert će održati Vlatko Stefanovski Trio.

Večeras u 21 čas, na Trgu pjesnika, nastavlja se ovogodišnji književni program festivala “Grad teatar”, gdje će gost biti Maša Kolanović.

Večeras sa početkom u 21 čas, na sceni između crkava biće izvedena predstava „Selestina“, po motivima drame Fernanda de Rohasa, a u režiji Milana Neškovića.

Sa početkom u 21 čas, na Trgu pjesnika, nastavlja se ovogodišnji književni program festivala, gdje će gost biti Andrija Radulović, a predstaviće svoju knjigu poezije, pod naslovom „Kad bih plakao kao vinograd“.

Večeras na sceni između crkava, sa početkom u 21 čas, kao dio off programa festivala Grad teatar biće izvedena  predstava „Viza“.

Peto međunarodno bijenale akta „Marko Krstov Gregović“ biće svečano otvoreno u Spomen-domu „Crvena komuna“ u Petrovcu u petak, 9. jula  u 21.

Međunarodni festival Alternative Alter-Medi Fest- Fešta od Zdravlja, treći po redu u Budvi, ove godine organizuje se u TQ Plazi.

Cadmus Cineplex bioskop slavi rođendan 30. maja!

HOKUS POKUS!

TRICK OR TREAT?!

Da li ste izabrali jesenje kombinacije za Vaš garderober?

Da li ste dopunili svoju kućnu apoteku?

Da li ste pronašli prave patike za Vaše buduće treninge?

Da li ste opremili Vaše najmlađe i najmilije za školu?

Ako niste, vrijeme je za Mediteransku br. 53, i TQ Plazu!

Korporacija Tradeunique predstavlja vam jedinstvenih 110 000 m2, sa namjenom za ekskluzivni stambeni kompleks.

Tačno iznad ostrva Sveti Stefan smještene su Blizikuće sa impresivnim pogledom na morsko plavetnilo u vlasništvu Tradeunique korporacije.

Dragi mališani,

Cadmus Cineplex i Šanta Panta poklanjaju vam nezaboravnu zabavu uz dječiju predstavu koja će se u Sali 3 bioskopa održati u srijedu, 30. septembra, sa početkom u 19:30h.

Ulaz je BESPLATAN.
Rezervacije su obavezne i mogu se izvršiti na broj tel. 033 688 888 (svakog dana poslije 15h) ili direktno na blagajni bioskopa.

Ne zaboravite dobro raspoloženje i, naravno, masku!

Vidimo se u bioskopu!

U srcu Budve, Mediteranskoj 53 nalazi se šoping centar Tq Plaza, u kojem su mjesto pronašle sve generacije. TQ Plaza vam nudi mogućnost da dan provedete u šetnji i kupovini u nekim od mnogobrojnih maloprodajnih objekata, u kojem možete pronaći proizvode najpoznatijih svjetskih brendova, sportski pogram, kozmetiku, aksesoare, nakit i dječiji program.
Ukoliko Vam se samo odmara, TQ Plaza u svom kompleksu sadrži i bioskopsku salu, gdje možete provesti vrijeme zabavljajući se uz najpoznatije strane i domaće filmske hitove. Na II spratu nalazi se vrhunski opremljena teretana, koja će Vas držati u formi dok god se nalazite i provodite vrijeme u crnogorskoj prestonici turizma.
Tq Plaza smještena je na samo jedan minut hoda od obale „Slovenska plaža“ i 5 minuta hoda od Starog grada Budve. Kompleks se sastoji od stambenog dijela, kancelarijskog prostora, šoping centra sa bioskopom i apart-hotela sa 4 zvjezdice.
Dječije manifestacije i programi zauzimaju centralno mjesto organizacije,te ne čudi što je TQ Plaza jedno od omiljenih destinacija za najmlađe.
Mediteranska 53, šoping centar TQ Plaza, za ugodan boravak, ostanak i povratak.
TQ Plaza je pravo mjesto za Vaše savršeno vrijeme.