Almara plaža nova ponuda Luštice Bay

Novi grad na Jadranu Luštica Bay posjetiocima i gostima ponudiće ovog ljeta čak tri uređena kupališta, a već od sjutra vrata će otvoriti plaža Almara by Luštica Bay na Oblatnom.


Uz plažu hotela Čedi koja je, pored gostiju, takođe namijenjena i drugim korisnicima, te plažu Velja Spila kao od ovog ljeta uređeno kupalište, Almara by Luštica Bay dopuniće potražnju posjetilaca za mirnim, uređenim i bezbjednim plažama na otvorenom moru.


Dio plaže ukupne površine od 820 kvadratnih metara ostaje za javnu upotrebu, a plaža lokalno poznata po organizaciji najvećih plažnih zabava u ranim večernjim satima i hot-spot za trendi mlade, ove godine pažnju će posvetiti i porodičnom odmoru. Kapacitet plaže je oko 200 mjesta.


U potpuno novom ambijentu, privatni operater, poznata ugostiteljska porodica Davidović, predvidjela je dva ugostiteljska objekta - plažni klub i mediteranski restoran, dok će površinu za odmor upotpuniti 17 džambo baldahina. Porodice sa malom djecom sigurno će uživati u kupališnom dijelu budući da je od luštičkog kamena pripremljen i obalom nasut najfiniji pijesak.


Otvaranjem Almare i ponudom sva tri kupališta, kompleks Luštica Bay pozicionira se kao destinacija uređenih plaža izuzetne ljepote za odmor i provod.
Porodica Davidović je ugledna ugostiteljska porodica iz Tivta koja upravlja sa nekoliko popularnih premijum gastro lokacija kao što su Ribarsko selo, Al posto đusto / Al Posto Giusto / i Adriatica Kamenari.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti