Andrea Bočeli večeras uživo iz Milanske katedrale za cijeli svijet

Italijanski tenor Andrea Bočeli nastupiće na katolički Uskrs, u nedelju, 12. aprila u 19 časova, u Milanskoj katedrali. Iako će katedrala biti prazna, njegov glas će se čuti širom svijeta, putem YouTube prenosa ovog nastupa uživo

Čuveni pevač naglašava da to neće biti koncert, već prilika da se zajedno pomolimo. Da suočeni sa bolnim i tužnim događajem, pošaljemo poruku ljubavi i iskupljenja na veliki praznik. Ljudi će, kako je naveo, biti povezani zahvaljujući internetu, ujedinjeni suptilnom niti, verom, koja je jača od svake prividne udaljenosti.

Koncert ćete moći da pratite putem linka ispod teksta. Ne zaboravite da uključite podsjetnik, jer ovo je događaj koji se ne propušta.
 #ostanikodkuće #musicforhope

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti