Besplatni PCR za povratak u maticnu zemlju

Turisti kojima je neophodan PCR test za povratak u matičnu zemlju, mogu u Budvi obaviti besplatan test.

Neophodno je da se prijave 72 sata prije testiranja, na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

U e-mail obraćanju potrebno je dostaviti  ime i prezime, datum rođenja, adresu u Budvi, gdje su smješteni (hotel, privatni smještaj), - kontakt telefon, - e- mail adresu I  kopiju pasoša, objavljeno je na sajtu TO Budve.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti