Besplatno testiranje bazične inteligencije 17. februara u Budvi

Mensa Crne Gore u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Budva organizuje besplatno testiranje bazične inteligencije u Budvi u subotu 17.02.2024. godine sa početkom u 12 sati u JU "Druga osnovna škola".

Testiranje je besplatno za sve stanovnike Budve koji imaju validan dokument koji je izdao OB Budva, dok svi ostali koji nemaju validan dokument, tj. nijesu stanovnici budvanske opštine, mogu da se informišu o uslovima pod kojim se mogu testirati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.

Kandidati koji se prijavljuju za testiranje moraju biti punoljetni na dan testiranja.

Učenici srednjih škola koji na dan testiranja imaju najmanje navršenih 16 godina se takođe mogu prijaviti uz saglasnost roditelja.

Mensin test se može raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana.

Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 16. februara do 18 sati.

Link za prijavu koja je obavezna se nalazi u nastavku:

https://forms.gle/VdUP43ewo2M5Hwis9

U slučaju organizacije testiranja u više grupa, prijavljeni će biti naknadno obaviješteni o tačnom terminu.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica možete se obratiti na email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

"Uz zahvalnost Turističkoj organizaciji opštine Budva, koja je prepoznala značaj testiranja u svojoj sredini i koja je omogućila da se svi zainteresovani kandidati prijave za besplatno testiranje, pozivamo Vas da se prijavite u što većem broju." istakli su u Mensi Crne Gore.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti