Bogata djeca s Balkana su vrhunac Instagram neukusa

Bogati klinci Instagrama su pošast koja nam se poslednjih godina ruga bez imalo srama. I nekako smo i mogli da podnesemo kad to rade sa pristojne daljine, iz, recimo, Kuvajta, ili Nigerije, ali da gledamo bahaćenje razmaženih bogataša s Balkana - e to je već previše. Djeco, saberite se.


Cijeli region se godinama nalazi na samom dnu ljestvica prosperiteta u Evropi. Međutim, to ne smeta malim bogatunima da se na Instagramu hvale preskupim satovima, automobilima, markiranom odećom ili silikonima.

Sudeći prema gomili registarskih tablica iz Austrije, Švajcarske ili Njemačke, klinci su balkanskog porekla. Na profilu Rich Kids Of Balkan mladi Balkanci svakodnevno se hvale vožnjom u luksuznim automobilima iz kojih trešte narodnjaci, gomilom novčanica u stranim valutama, skupim satovima, poznatim modnim markama i rekama alkohola.


Evrići su obvezan dodatak svakoj pravoj fotki, a najbolje idu uz najnovije ajfone.

Naravno, moguće je da profil uzima i fotografije mladih koji nisu sa ovih prostora, ali se na nekima ipak jasno vide crnogorske, bih ili srpske registarske tablice na automobilima.

 

izvor: noizz.rs

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti