Britanska agencija organizuje takmičenje za najbolju zemlju za putovanje

Jedna od najznačajnijih agencija u Velikoj Britaniji Wanderlust organizuje online takmičenje za najbolju zemlju, grad i regiju koju treba posjetiti u Evropi i svijetu.

Učestvovanje u takmičenju je potpuno besplatno i otvareno na globalnom nivou za turističke zajednice, turoperatore, vodiče i destinacije, influensere i uticajne osobe.
Pobjednika odlučuje - nezavisno vijeće stručnih sudija ili najozbiljniji, strastveni putnici odnosno čitaoci Wanderlust.

Kao najdugovječniji putnički časopis u Velikoj Britaniji, Wanderlust je bio na čelu održivog turizma u posljednjih 29 godina.

"Danas su naše vrijednosti važnije nego ikad. Nadamo se da ćemo kroz takmičenje pokazati našu zahvalnost i podršku pojedincima i organizacijama koji predstavljaju vrstu uzbudljivog, odgovornog putovanja. Postojimo da informišemo i inspirišemo putnike širom svijeta da krenu putem koji se manje putuje, tako što dijelimo autentične putopise, zadivljujuće fotografije i stručne savjete, u štampi i na društvenim mrežama", navedeno je.

Obiljezavajući 21. godišnjicu nagrade, Wanderlust Travel Awards ove godine predstaviće najbolje iz turizma. Ove godine, ceremonija će prvi put biti održana u Londonu, u White Toweru u Londona.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti