Budi u Budvi! Niz lijepih događaja u novembru i decembru

Ove jeseni i zime, Budva će sijati svojim ljetnjim sjajem!

Turistička organizacija opštine Budva pripremila je program nove manifestacije pod nazivom „Budi u Budvi“ sa ciljem da u periodu van ljetnje sezone obogati turističku ponudu grada, organizuje niz lijepih događaja za sve generacije, a posebno one najmlađe, i učini boravak i život u Budvi sadržajnim i tokom jesenjih i zimskih mjeseci!

Program manifestacije podrazumijeva dječje predstave koje se realizuju u saradnji sa bioskopom „Cadmus Cineplex“ gdje će se i održavati, zatim koncerte, folklorne nastupe, kreativne radionice i druga zabavna i sportska dešavanja na trgu ispred Starog grada, a trajaće tokom cijelog novembra i decembra.

U zoni Starog grada već su postavljeni tereni za košarku i stoni tenis, pa djeca, a i odrasli, svakog sunčanog dana u velikom broju uživaju u sportskim aktivnostima, a na ovim terenima će uskoro biti organizovana i razna takmičenja.

Program za najmlađe počinje u nedjelju, 6. novembra, predstavom „Niko se nije naučen rodio“ u produkciji NVU „Arlekin“ iz Podgorice i igraće se od 12 sati u sali 3 bioskopa „Cadmus Cineplex“. Ulaz je besplatan, bioskop će obezbijediti kokice i vodu za najmlađe, a zbog ograničenog broja mjesta rezervacije se vrše putem telefonskog broja 067 142 154 do subote do 15 sati.

U nastavku realizacije manifestacije „Budi u Budvi“ tokom novembra, subotom će program na trgu ispred Starog grada počinjati u 11 sati, biće održane još dvije predstave u bioskopu, u nedjelju, 13. novembra i nedjelju, 20. novembra od 12 sati, dok će na trgu ispred Starog grada istog dana u nedjelji biti održani razni muzički nastupi od 14 sati.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti