Budva: Pronadjeno 10 kilograma droge

Budvanska kriminalistička policija oduzela oko 10 kilograma različitih vrsta narkotika i uhapsila Vasilija Pavićevića (25) iz Budve.

Pavićević je osumnjičen da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"On je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji ga je nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode", saopštiki su iz Uprave policije
Kako su naveli po nalogu sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretrese na dvije lokacije koje koristi V.P.

"Pretresom na jednoj lokaciji je pronađeno i oduzeto: 7.650 grama marihuane, 163,2 grama kokaina, 921,8 grama hašiša, 150,9 grama amfetamin, 107,8 grama ekstazija, 1263,4 grama praškaste materije bijele boje čiji će se sastav utvrditi vještačanjem, dvije vage za precizno mjerenje i mobilni telefon. Na drugoj lokaciji policija je pronašla i oduzela 84,7 grama marihuane, 32,5 grama amfetamina kao i sveske sa podacima za koje se sumnja da su evidencije o prodaji opojnih droga", saopštili su su iz Uprave policije.
Nakon saslušanja kod višeg državnog tužioca Pavićević je pušten da se brani sa slobode.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti