Budva se predstavila u Dubaiju

Turistička organizacija Budve predstavila je  turističku ponudu budvanske rivijere i Crne Gore turoperatorima i medijima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u Dubaiju, u saradnji sa NTO CG, Ministarstvom ekonomskog razvoja, drugim lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom.

Promocija turističke ponude održana je u paviljonu Crne Gore na Svjetskoj izložbi EXPO 2020, u okviru obilježavanja Nacionalnog dana Crne Gore.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti