"Budva – zlatni oktobar” video&foto takmičenje

"Budva —  zlatni oktobar", tema je video i foto takmičenja kojim Turistička organizacija opštine Budva poziva sve zainteresovane građanke i građane Crne Gore, ali i sve one koji su u Budvi boravili kao gosti, da učestvuju i osvoje vrijedne poklone.

Za učešće u takmičenju potrebno je da do 26. oktobra do 15 sati svi zainteresovani dostave fotografije u visokoj rezoluciji i video snimke u trajanju do 60 sekundi, koji na najljepši, najatraktivniji i najoriginalniji način prikazuju Budvu u oktobru (može se poslati i materijal izrađen kamerom mobilnog telefona).Poželjno bi bilo da svi zainteresovani zaprate profile Turističke organizacije opštine Budva na društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi bili u toku sa svim detaljima i uslovima takmičenja ili da posjete sajt www.budva.travel.

Materijal je potrebno poslati na mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sa naznakom "Budva - zlatni oktobar".Stručni žiri će 27. oktobra izabrati dvije najbolje fotografije i dva najbolja video snimka. Žiri je sastavljen od renomiranih stručnih imena u sledećem sastavu: istoričar umjetnosti i umjetnički fotograf, inženjer elektrotehnike sa iskustvom u medijima i IT stručnjak i grafički dizajner. Imena će biti objavljena po proglašenju dobitnika.Nakon toga, Turistička organizacija opštine Budva će na svom Facebook profilu objaviti odabrani materijal, a publika će moći da “lajkuje” svoje favorite.

Fotografija odnosno video snimak sa najvećim brojem “lajkova” će osvojiti po 300€.Proglašenje pobjednika planirano je za 5. novembar.Smisao ovog takmičenja jeste da se prije svega animiraju amateri, oni koji vole i žele da se bave fotografijom i snimanjem video snimaka, i koji imaju talenat i smisao da zabilježe pravi momenat. Uzevši to u obzir, više će se cijeniti i vrednovati navedene karakteristike nego sam kvalitet fotografije napravljen profesionalnim foto-aparatom ili dronom. Upravo zbog toga, namjera je da i pristigle materijale koji ne budu nagrađeni, uz ime autora promovišemo na društvenim mrežama — uz odobrenje samog autora. Pored amatera pozvani su da učestvuju i profesionalci, odnosno svi zainteresovaini koji žele da zabilježe kadrove prelijepe Budve u oktobru.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti