Budvanska rivijera predstavila ponudu na sajmu turizma u Izraelu

Hotelska grupa Budvanska rivijera, predstavila je svoju ponudu na Medjunarodnom sajmu turizma “IMTM 2023” koji je održan 14. i 15. februara u Tel Avivu.

Ovaj sajam je centralna turistička manifestacija u Izraelu i masovno je posjećuju turistički i drugi relevantni zvaničnici kao i predstavnici domaćih institucija. Na ovogodišnjem Sajmu predstavilo se više od 200 izlagača iz Evrope, Sjeverne Amerike, Azije i Afrike.

Crna Gora u 2023. godini očekuje tri izraelska operatera sa 9 letova nedjeljno što je izuzetno dobra vijest koja ukazuje na mogućnost dolaska rekordnog broja turista iz Izraela.

O dolasku izraleskih gostiju ovog ljeta, govorio je Rinot Nimrod, počasni konzul Crne Gore u Izraelu. Pored Turističke organizacije Budva, turističkih agencija i hotela iz Crne Gore, svoju prezentaciju je imala i Hotelska grupa Budvanska rivijera.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti