„Budvanska rivijera“ predstavlja ponudu za predstojeće ljeto

Najveća crnogorska hotelska grupacija „Budvanska rivijera“ predstaviće ponudu za predstojeće ljeto na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 22. do 25. februara.

Pod sloganom „Tvoja morska avantura” na Sajmu će biti prezentovana ponuda i sadržaji TN „Slovenska plaža“, hotela Aleksandar, Palas i Castellastva.

S obzirom da su gosti iz Srbije među najbrojnijim gostima koji ljetuju u hotelima „Budvanske rivijere“, kompanija je pripremila sajamske popuste za posjetioce Sajma. Na štandu Hotelske grupe “Budvanska rivijera” u hali 1 za sve koji na licu mjesta rezervišu ljetnji odmor u nekom od hotela grupacije biće obezbijeđen popust do 18 % kao i posebni popusti za djecu.

Kompanija će tokom trajanja Sajma dodijeliti izuzetno vrijednu nagradu – sedmodnevni aražman za dvije osobe u Turističkom naselju Slovenska plaža, a za posjetioce će takođe biti pripremljeni i mini pokloni sa promotivnim materijalima.

Prateći savremene trendove kada su u pitanju sajamske prezentacije, Hotelska grupa rivijera će i ove godine imati moderno opremljen štand koji će u vizuelnom smislu istaći kompanijske vrijednosti ali i podstaći lijepe emocije koje asociraju na “morsku avanturu”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti