Carević čestitao đacima polazak u školu

Povodom prvog dana škole, svim učenicima, njihovim roditeljima i prosvjetnim radnicima predsjednik opštine Budva Marko Carević čestitao je sretan početak nove školske godine.

Dragi školarci, čestitam vam polazak u školu. Želim vam puno uspjeha na putu obrazovanja na koji ste već zakoračili.  U školi ćete naučiti da čitate i pišete, slikate i pjevate, da mislite. Vaši učitelji i učiteljice uvešće vas u svijet učenja kako biste bolje razumijeli život i svijet oko sebe. Neka vam znanje bude pomagalo sa kojim ćete ostvariti sve ono što budete od života tražili, svako novo naučeno slovo ili broj neka Vašoj porodici donese nove radosti. U opštini Budvi  uvijek ćete imati pravog prijatelja koji će sve omogućiti da vaše školovanje učini boljim.
Predsjednik Carević je ovom prilikom  našim najmlađim sugrađanima čestitao polazak u vrtić.
“Dragi mališani danas otvarate jedno novo životno poglavlje. Želim vam da budete zdravi i bezbjedni, da tokom školovanja izgradite prijateljstva za ceo život. Čuvajte svoje školske drugare, igrajte se usvajajte nova znanja jer učenje je dugo, uzbudljivo i zanimljivo putovanje  tokom kojeg ćete da izrastete  i postanete dobri i pošteni ljudi na koje će biti ponosna vaša porodica, opština i čitava država” – zaključuje se u čestitki predsjednika opštine Budva Marka Carevića.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti