Carević čestitao Dan opštine Budva

Poštovani građani i građanke Budve,

Koristim ovu priliku da vam svima čestitam Dan naše Opštine, dan koji nas svake godine podsjeća da je uprkos brojnim izazovima borba za bolje sjutra uvijek opravdana.

Mi imamo privilegiju da živimo u antičkom gradu gdje su se preplitale razne kulture i običaji, gdje su vjetrovi vremena neumoljivo klesali naše živote ali danas svjedočimo da je borba za slobodu uvijek bila imperativ.

Tog 22.novembra Budva je prihvatila slobodarske tekovine savremenog društva i na tom putu smo dužni da ostanemo.

Vjerujem da ćemo uvažavajući jedni druge, poštujući se međusobno i našu budućnost izgraditi upravo na tim temeljima.

Srećan vam Dan Opštine Budva i da nastavimo da gradimo bolje sjutra, napisao je Carević.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti