“Cristal rivijeru” će završiti za godinu i po

Hotelska kompanije “ Eromix trade” saopštila je da je spremna da petrovački hotel “ Cristal rivijeru” završe u roku od 18 mjeseci, uvjereni da će imati podršku menadžmenta HG” Budvanska rivijera”.

“ Predstavlja nam zadovoljstvo da obavijestimo javnost da smo konačno blizu dogovora oko nastavka izgradnje eksluzivnog hotela “Cristal Rivijera” u Petrovcu koji bi trebalo da se završi tokom narednih 18 mjeseci. Uz pomoć renomiranog i uglednog partnera obezbijeđeni su uslovi da se privede kraju izgradnja hotela koji će biti jedan od najznačajnijih turističkih objekata na crnogorskom primorju, i što je najvažnije, stvoriti uslove za otvaranje 350 stalnih radnih mjesta. Kompleks će biti kategorisan sa 5*, a menadžment će voditi renomirana svjetska hotelska kompanija.
Ovakav razvoj događaja ne bi bio moguć bez ozbiljnog i partnerskog pristupa menadžmenta HG “Budvanska Rivijera”, koji je pokazao izuzetnu zainteresovanost za nalaženje rješenja koje će voditi završetku projekta. Poslije par izazovnih godina obilježenih pandemijom korona virusa, uvjereni smo da ćemo zajedničkim snagama privesti kraju dogovore i krenuti u završetak ovog zahtjevnog projekta”, saopštili su iz “ Euromix trade”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti