Crna Gora bilježi značajan rast turista sa tržišta Poljske

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) je po prvi put uzela učešće na forumu turističkih agencija "X Ogólnopolskie Forum Biur Podróży" u Varšavi, koji je ove godine obilježio 10 godina rada.

Riječ je o cjelodnevnoj poslovnoj radionici, koja okuplja sve donosioce odluka sa tržišta Poljske na jednom mjestu - vlasnike, upravne odbore operativnih kompanija, rukovodeće osoblje, vodeće dobavljače proizvoda i usluga za turizam, kao i predstavnike hotelskih lanaca, avio-kompanija i aerodrome, te simbolizuje jedinstvenu priliku za sve predstavnike top menadžmenta turističke industrije za umrežavanje i informisanje.

Predstavnici NTO CG i turističke privrede su imali veliki broj sastanaka s turističkim agencijama i turoperatorima iz Poljske, koji su iskazali veliko interesovanja za ponudu naše destinacije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti