Doček pravoslavne Nove godine na trgu ispred Starog grada u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva nastavlja sa organizacijom različitih muzičkih, zabavnih i sportskih dešavanja na trgu ispred Starog grada i tokom januara, trudeći se da život i boravak u Budvi svima učini što sadržajnijim i kvalitetnijim.

Nakon bogatog novogodišnjeg programa koji je okupio desetine hiljada posjetilaca na budvanskoj rivijeri, niza lijepih koncerata povodom božićnih praznika u gradskom parku u Budvi, danas će biti organizovan i doček pravoslavne Nove godine na trgu ispred Starog grada.

Od 18.00 sati nastupiće lokalni DJ Johk K, u 21.00 sat ansambl "Toć" i od 23.00 sata podgorički "Kuba" bend.

Lokalni ugostitelji već su preselili "kućice" na trg, sportski tereni se montiraju, koševi, golovi za mali fudbal, stolovi za stoni tenis, teqball i drugo, pa i u nastavku zime sve građane i posjetioce Budve očekuje puno zabavnog, sportskog sadržaja i muzičkog programa, a sve u duhu slogana "Budi u Budvi"!

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti