Donirali 10 000 eura za Covid ambulantu i Crveni krst u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva 2021.godinu započela je donacijama. Odlučeno je da se Crvenom krstu Budva uplati 5.000 eura za nabavku životnih namirnica za materijalno ugrožene građane Budve, a Covid ambulanti u Budvi - 5.000 eura za nabavku montažnog kontejnera.

"Bez obzira na to koliko je ova godina bila teška kada je u pitanju poslovanje TO Budve, jer mi direktno zavisimo od broja turista i naplate boravišne takse, uvijek postoji neko kome je teže. Postoji potreba da budete društveno odgovorni subjekt i dobar član svoje zajednice." - istakla je Maja Liješević, direktorka TO 
Budva i dodala da nas je prethodna godina stavljala pred velika iskušenja i da svi zajedno moramo da se potrudimo da olakšamo život onima kojima je u ovim trenucima najugroženiji.
 
Turistička organizacija opštine Budva nedavno je i nagradila najbolje pojedince i kolektive koji su obilježili turističku 2019.ngodinu, a krajem godine nagrađeni su i najbolji učenici srednje mješovite škole "Danilo Kiš" u Budvi. 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti