Đuričković veliko pojačanje za OFK Petrovac

Petar Đuričković novo je pojačanje OFK Petrovac.

“ Nema sumnje da će iskusni vezista biti veliko pojačanje za našu ekipu”, poručuju iz ovog kluba.

Đuričković (31) je prošao mlađe selekcije Radničkog iz Niša, a do prvog tima nije stigao jer je kao omladinac prešao u Crvenu Zvezdu.

Bio je na pozajmicama u Sopotu i Radničkom 1923, da bi u zimu 2015. raskinuo ugovor sa Zvezdom i prešao u Radnički Niš.

Početkom juna 2016. potpisuje trogodišnji ugovor sa Partizanom i u sezoni 2016/17 daje doprinos u osvajanju duple krune.

U svojoj karijeri Đuričković je još branio boje Kasntija (Grčka), kao i srpskih superligaša Napretka iz Kruševca, Kolubare i Novog Pazara.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti